fredag 22. mars 2013

Gift

Da har den nye kuren virka i kroppen noen dager, og jeg har ikke merket så mye til det før i dag.

Blir det den siste påsken?
Følte meg litt tung i kroppen da jeg la meg i går, og da jeg våknet opp i dag hadde jeg kraftige muskel- og leddsmerter. Ikke det jeg hadde mest lyst til i dag.

Jeg hadde jo planer om en god og deilig dusj før fysiotimen min i dag, men jeg måtte bare legge meg og vente i senga på behandlingen. Jeg klarte heldigvis å få bukt med smertene ved hjelp av panodil og bare litt morfin, så det er levelig.  Får jeg ikke mere plager enn dette så skal jeg nok tåle denne kuren.

Ellers er vi i full gang med å pynte til påske. Prøver å gjøre det hyggelig og til et flott minne. Jeg tror nok dette blir min siste påske.

Det er litt tøft når legen ved siste time begynte å snakke om resten av livet mitt i måneder, og at om jeg hadde noe jeg ville ha gjort må jeg gjøre det nå og ikke vente for lenge. Litt forskremt blei jeg jo, men jeg har jo ikke tenkt å gi meg så lett.

Jeg tror nok at jeg har litt mer tid, og selvfølgelig håper vi alle at denne nye celkegiftkuren jeg nå har starta på skal gi meg ekstra tid. For en flott sommer det skal jeg ha. Og den skal jeg nyte.

6 kommentarer:

 1. Anja, jeg har ikke ord, vit, jeg har deg i tankene mine, og jeg sender deg en holderomdegklem♥♥♥

  SvarSlett
 2. Kjære Anja, jeg håper mnd dine blir mange og at sommeren blir fin. Syk eller ikke syk så er det ingen av oss som har begreper om hvor lenge vi blir på denne siden.Heldigvis. La alle ta godt vare på deg sånn at den nye cellegiften får fullt spilerom. Jeg krysser alt jeg har og sender deg de beste tankene mine.
  Klem fra Birthe

  SvarSlett
 3. Håper og ber om at kuren gir deg den ekstra tiden du ønsker og at den tiden blir så bra som mulig. God klem fra Catrine <3

  SvarSlett
 4. Store klemmer fra Ena og Irene <3

  SvarSlett
 5. Kjære du - du er i mine tanker hver dag og spesiellt hver kveld når bønnen om styrke og helbredelse sendes. Vit at nettopp du er en av mine store helter og en av de som gir meg styrke. Klemmer i fleng - jannetove

  SvarSlett
 6. Godeste tøffeste Sunshine Anja! <3
  Jeg ser virkelig opp til deg for din styrke og ståpå mot!
  Håper kuren er snill mot deg og at sommeren blir god, for det SKAL den! <3

  Klemmer i fleng fra Anita!

  SvarSlett