fredag 12. oktober 2012

Overraskelser

Det blei ikke noe cellegift på meg denne uka. Blodverdiene mine er for lave.

Det er tallet på trombocytter, blodplater, som er for lavt, og verdiene hadde gått ned mye på kort tid og da er det farlig å gi ny kur. De er litt bekymra for at verdiene skal gå enda mere ned, så jeg skal inn igjen på mandag og ta nye blodprøver. Hvis verdiene stiger, blir det kur til uka.

Blodplater
Det er visst ganske vanlig med denne typen cellegift som jeg går på, gemzar, at blodverdiene kan bli lave. Vi satser på at verdiene stiger og det blir ny kur til uka.

Da jeg var på sykehuset i går, klarte jeg falle; Jeg gikk rett i gulvet og ble liggende rett ut. De holdt på med boning av gulvet, så det blei ekstra glatt, og vips så låg jeg der. Det hele må ha sett veldig komisk ut. Tre sykepleiere kom til og fikk dratt meg opp fra gulvet, satt meg i en rullestol og kjørte meg til en stol. Jeg slo meg heldigvis ikke no særlig, men eg fikk meg en liten støkk.

Jeg fikk også en veldig hyggelig overraskelse i går; Da jeg kom inn døra på Ullevål for å trekke kølapp til blodprøvetaking, satt plutselig lillesøsteren min rett forran meg. Ho hadde bestemt seg for en Oslo-tur, og hun ville overraske meg. Det blei en hyggelig ettermiddag, og vi kosa oss med en god biffmiddag og fikk skravla mye.

Nå er det ikke mange timene til jeg og min kjære skal reise til treff på Holmsbu. Jeg er veldig spent på helgen. Spesielt med tanke på formen min. Den siste dagene, spesielt i natt og morgenen i dag, har jeg hatt de forferdelige smertene i beina igjen.


Denne siste gangen var mye verre enn det noen gang har vært. Ikke nok med at det gjør vondt, jeg klarer ikke få bukt med smertene heller. Jeg har prøvd ut forskjellige kombinasjoner av smertestillende uten virkning, og nå er jeg helt utkjørt. Jeg har ikke fått sovet så mye jeg som jeg trengte i natt og mye morfin gjør meg sløv.

Jeg skal nok klare å kose meg i helgen. Får bare håpe at smertene kan holde seg borte.

1 kommentar:

  1. Ønsker av hele mitt hjerte at du får bukt med smertene og at du og Jon Arne får en fantastisk helg. Det fortjæne dokker! Sende positive tanka. Klem fra Catrine

    SvarSlett