torsdag 14. juni 2012

Forviklinger: Løst

Da blei det en tur til Ullevål i dag igjen.

Siden gårsdagen blei full av forvirring, bestemte legen seg for at jeg skulle komme tilbake i dag og ta noen utvidede blodprøver for å sjekke leververdiene.

Jeg dro inn og fikk tatt prøvene på morgonen og så hjem igjen for å vente på telefon. Om prøvene var fine, skulle jeg få kur i dag og fortsette litt til på Navelbine. Jeg har hele tiden vært optimistisk og var sikker på at at alt var flott.

Så fikk jeg telefonen; leverprøvene mine var gode og legen var fornøyd. Da var det bare å kjøre på med ny kur i dag. Og nå skal jeg gå på kuren en stund til før ny CT står for tur, da først kan man si noe om hvor godt cellegiften virker.

En ting er sikkert, cellegiften har virket bra på kreften i skjelettet mitt, og sammen med gode leververdier er dette bra i følge onkologen min. Da satser vi på en god tid fremover. Og denne cellegiften er også til å leve med. Så nå lever vi i optimisme over tiden fremover.

Avsluttet dagen i dag på sommerfest i barnehagen til guttungen sammen med mamma, søsteren min, tantebarna og Hannah. Så i kveld legger jeg meg sliten og ved godt mot.

6 kommentarer:

 1. Veldig gode nyheter, Anja! Så ikke helt bra ut i går, så var veldig spent på å lese i dag. Ha en veldig god natt og en fin tid framover :-)
  Hilsen Kari

  SvarSlett
 2. Det var godt å lese dette. Som du selv sier; Det pleier å ordne seg for kjekke jenter. Klem fra Catrine

  SvarSlett
 3. Så utrulig bra Anja, endelig gode nyheiter etter ein vanvittig rollercoaster! Du er utrulig sterk og ei fantastisk dame! Klem frå Helene

  SvarSlett
 4. HURRA!

  En lykkelig dag!

  SvarSlett
 5. Så godt å høre! Du er så positiv og det er alltid en styrke hos et menneske! Vi gleder oss med deg!Svein og Unni

  SvarSlett