søndag 16. juni 2013

Hjemme best

«Tiden vil vise, og veien blir til mens man går», heter det.  Slik får det bli nå. Nå tar vi en uke om gangen.


Tid for de nære ting og det store i det små, her nærmiljø fra egen vegg:
«Paviljongen i Hvervenbukta» av Bente Torp, 1998.
Jeg var fast bestemt på at jeg skulle ta en tur oppover i sommer, fordi det har vært mitt største ønske. Staheten og viljestyrken min har vært på topp, og jeg ville så gjerne.

I helgen har jeg tenkt, tenkt og tenkt. Men nå har jeg innsett at en tur oppover vil bli for tøft. Jeg har snakka med legen, som konkluderer at alt er mulig om formen min tilsier det.

Fly, bil, alt er lov, men formen min vil ikke være med. Det vil bli for tøft. Ikke det at jeg ikke hadde klart å reise, men jeg tror det er viktigere å bruke det jeg har av krefter til å være her i byen.

Nå er det mye vi kan finne på her i Oslo også. Det blir viktig å ta vare på den tiden man har. Jeg er her, og jeg er her sammen med familien min. Så får jeg ta dagene som de kommer.

Jeg gleder meg til å komme hjem igjen. Og gleder meg til en spennende uke. Denne uken blir første ferieuka også. Og mamma kommer på besøk.

Mann og eldstegutt skal på tur, og minstemann til farmor. Så da blir det store jenta, mormor og meg som blir hjemme.

Jeg håper formen min holder seg grei og at vi får fine dager.

4 kommentarer:

 1. Ønsker deg og dine gode stunder ♡

  SvarSlett
 2. Jeg blir ufattelig trist... Jeg sender deg en million gode tanker å håper du har det så ok som du kan ha det tross alt. Dette må være det verste marerittet det du går gjennom. Klem fra nord til deg.....

  SvarSlett
 3. En klok og riktig avgjørelse Anja, ikke bruk kreftene dine opp. Du klarer ikke, akkurat som oss andre, å gjøre alt du vil. Tror du kommer til å få en fin uke hjemme jeg.

  SvarSlett
 4. Har mest gjennom bloggen din .. Du virker så utrolig sterk og reflektert .. Du har mye å lære oss. Du har gjennom din historie lært meg noe viktig . Du er med på
  Å gjøre en stor forskjell i manges liv ... Jeg ønsker deg gode dager ... Håper du får kost deg med besøk sv din mor , sammen med datteren din ... Varme tanker og klem til deg ...

  SvarSlett