lørdag 26. mai 2012

Alt skal ha tid

Det er hele tiden så mange detaljer som skal på plass.

HAGELAMPE på Hospice Lovisenberg.

På torsdag var det på Ullevål for kur runde nr 2. Det går jo et par timer når en skal gjennom en kur.


Først er det de obligatoriske blodprøvene, så vente på prøvesvarene for å se om blodverdiene er ok til at kuren kan gis. Og så er det inn med selve cellegiften. Den går inn på 5 minutter, og så er det saltvann i tillegg.

På kurdagen var jeg rimelig trøtt denne gangen. Holdt på å sovne opp til flere ganger. Men jeg kom meg i gjennom dagen. Ettermiddagen gikk med til å slappe av og ta livet med ro.


Dagen etter kuren var jeg helt utslått. Jeg orket så vidt å gå ut av senga for å gå på do. Jeg var helt slapp og trøtt som bare det, så da var det bare å ta livet med ro. Heldigvis kvikna jeg til igjen i løpet av ettermiddagen. På kvelden kom hele familien på besøk, vi hadde skikkelig fredags kos her, og dem overnatta hos meg. 

3D-TAGGING på Hospice Lovisenberg.
Nå er det også straks tid for hjemreise. Jeg hadde egentlig tenkt å reise hjem i dag, men jeg tror jeg blir til i morgen. Da får mannen sjangs til å ordne litt mere hjemme, og jeg får slappet av en dag til før det blir full rulle igjen.

Jeg gleder meg til å komme hjem. Jeg har jo vært borte siden 25. april. Først på Ullevål og så her. Så det skal bli godt å komme hjem til hverdagen.

Jeg håper så inderlig at jeg klarer å holde humøret og motet oppe. Jeg gruer meg veldig til MR og CT. Jeg skal ta MR 31. mai og CT 4. juni. Da ser de om medisinen har virket.

Huff, jeg blir alltid ekstra spent og urolig foran slike dager. Da kommer dommen - og denne gangen håper jeg virkelig på gode nyheter. Jeg har legetime den 13. juni - da får jeg vite det. Å det hadde vært så godt å gå sommeren i møte med gode nyheter. Så vi krysser fingrene.

3 kommentarer:

 1. Håper så inderlig med deg at du vil få gode nyheter etter undersøkelsene. Lykke til og klem fra Catrine :-)

  SvarSlett
 2. Lykke til, jeg krysser fingre for deg!
  Deilig og komme hjem!

  Pinseklem ♥

  SvarSlett
 3. Velkommen heim
  til Sveavei'n.

  Det bli triveli' å sjåas igjen

  Hilsen oss i første etg

  SvarSlett