torsdag 3. mai 2012

Gift - igjen

Da var vappen innviet.

Så var det i gang igjen med cellegift rett i kroppen. Litt skummelt og rart etter å ha tatt cellegift i tablettform en stund. Det gikk greit og vappen fungerte som den skulle.

Nå skal jeg ha cellegift to uker på og en uke av, så håper vi på at den vil virke. Etter kuren fikk jeg ut vap-nålen også, den gjorde litt vond, men etterhvert blir det vel litt mindre sårt.

Det er heldigvis ikke så mange bivirkninger av denne giften. Jeg mister ikke håret, men litt kvalm ble jeg - og det er jo like mye psykisk betinget også. Fikk litt kvalmestillende rett i blodet.

I dag har jeg også hyggelig besøk av Ragnhild, godt å ha selskap mens en får kur. Og alle ungene er friske, så Jon Arne er ledig om dagen. Og endelig har han skaffet kanelbolle med gult i midten, så...

«livet er ige det verste man har, og om lidt er kaffen klar»

4 kommentarer:

 1. Hei. Ønsker deg alt godt, du virker å vere veldig tapper. Vi er mange som tenkjer på deg og dine. Stå på!
  Helsing frå tidligare arbeidskollega av din mamma.

  SvarSlett
 2. Hei, vi hilser til deg igjen og synes dere skriver så godt på bloggen.Det er tøff lesing, men vi ser også smilet ditt i sykesenga, Anja!Mange klemmer til verdens tapreste mamma!I morgen låner vi storejenta di igjen, og blir det bra vær tar vi båttur til Strømstad igjen på lørdag.
  Hilsen Unni

  SvarSlett
 3. Tenker masse på deg og lurer på hvor du henter styrken din fra!
  Håper kuren hjelper med å gi deg en god tid framover.
  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Du og dine er så tøffe i denne vanskelige tiden som dere har.Vanskelig å komme med trøstende ord men nyt dagene sammen med dine.Livet er ikke for amatører,man skal være proff for å takle det.Håper du får noen gode dager og at du får komme hjem til dine snart.Kjenner deg ikke,men er søskenbarn med din mor.

  Klem fra Inga Lise Stolsmo.

  SvarSlett