onsdag 26. oktober 2011

Stråling og samtale med legen - og i morgen er det Londontur.

I dag er livet litt lettere. Ikke for at jeg har fått en kjempe god nyhet eller har blitt frisk med et mirakel, for det har jeg ikke, men jeg har snakket med legen. Fått snakket med han om det jeg har gått og gruble over, og det var ikke småting. Han satte av tid og svarte på spørsmålene mine. Så nå er jeg litt roligere. Han hadde full forståelse av at jeg hadde det tungt og sammen ble vi enige om hva jeg skulle fokusere på, og hvordan han tenkte fremover - behandlingen jeg får i dag som består av to typer hormoner (sprøyte og tabletter) er det beste behandlingen jeg kan få i mitt tilfelle.
Jeg får jo også strålebehandling som smertelindring, og nå kjenner jeg at det begynner å hjelpe, jeg har ikke tatt annet en helt vanlig smertestillende i dag, og det er flott. Så nå håper vi at hormonbehandlingen banker opp kreften så den ikke får utvikle seg videre. Så det blir en spennende tid fremover.
Nå er det stråling frem til 10. november og så er det CT undesøkelse for tur den 24. november, først da ser en om behandlingen jeg har fått nå har hjulpet.
I morgen er det avreise til London, og vi gleder oss veldig vi 3 jentene som skal reise, og jeg tror nok jeg skal klare å slappe av og kose meg og nyte dagen mens vi er på tur. Dere skal nok får høre mere om turen når jeg kommer hjem. En god helg til alle dere.

2 kommentarer:

  1. Jeg synes du er tapper og tøff som er så flink til å skrive om kreften din .
    Jeg håper du får en kjempetur til London det fortjener du,,kos deg,, klem fra Marit.

    SvarSlett
  2. Hei Anja. So utrulig fine dikt du skrive. Veldig sterkt. Også godt å høyre at helsevesenet teke sej tid til å prate m dej, dei veit ka du gjennomgår. God tur til London alle tre, kos dokke masse - London e fantastisk! Klem frå Helene

    SvarSlett