mandag 3. oktober 2011

Når alt bare blir kaos er gråten den beste medesin.

Det skal godt gjøres å være så sterk at men kan stå opp i mot absolutt alt. Jeg trodde jeg var et slikt menneske, som uansett hva som skjer, skal jeg klare å komme meg gjennom det med hevet hode, og uten å knekke sammen. Jeg har sagt til meg selv at dette her skal jeg klare, dette her skal jeg takle. Men i dag er det en litt tung dag.
En tung dag fordi tankene tar overhånd og tenker tanker som jeg ikke vil tenke.
Jeg har det vondt, vondt i tankene og vondt i kroppen - og den eneste og beste medisinen er å få gråte, gråte lenge, til det ikke er mer igjen. Ingen flere tårer og ikke no mere innestengt som vil ut. Etter på føler man seg litt bedre. Så bra at man kan begynne å håpe igjen - håpe på at det skal bli bedre og at en skal klare å gå gjennom hverdagen med et smil om munnen og fylle dagene med flere positive opplevelser og fortsette å være optimist.

6 kommentarer:

 1. Det er lov å gråte, bare få det ut. Men lov meg at du ikke mister håpet. Håpet er her og det vet du. Vet at det ikke er lett å tenke positivt når man ikke klarer dagligdagse ting som å kle på seg selv eller kunne hjelpe barna sine med stell og ikke strekker til der man vil. Når dagene blir et "helvete" (unnskyld utrykket) med usikkerhet, smerter og følelse av at man ikke klarer å holde motet oppe da er det viktig å kunne finne på ting der tankene kanskje kan flyte litt i en annen retning. Du vet at jeg er i andre enden av telefonen når som helst du ønsker det. Du er håpet og alle andre er det sammen med deg. Vi skal hjelpe deg å løfte det opp, for det finnes, det vet vi. Det blir til hva du, jeg og alle andre gjør det til. Sammen er vi håpet. Det er ingen som sier at du må smile hver dag. Men lov meg å start dagen med å se deg i speilet å si: Jeg skal bli frisk!!! Ikke begynn dagen med å tenk på det vonde.
  Glad i deg <3 <3 <3

  SvarSlett
 2. Jeg gråter tårene med deg og deler håper med deg <3
  Veien må du gå selv, men vi rundt kan støtte deg, le med deg og gråte med deg. Være sint med deg og glad med deg. Være redd med deg og Håpefull med deg. Du er IKKE ALENE Anja!!
  STOR klem fra Elin (humla)

  SvarSlett
 3. Takk for at du skriver. Virkelig. Alt det beste til deg og dine, du har masse mot og du har en kjemper i deg.

  SvarSlett
 4. Kjære Anja!
  Du har lov til å ha slike dager også, du som alltid er sterk og holder motet og humøret oppe!
  Vi er med deg allesammen!
  Stå på!

  Klem fra svigerinne Heidi <3

  SvarSlett
 5. P.S. Nå fikk jeg ENDELIG til å legge inn en kommentar, etter å ha prøvd noen ganger :-)

  Heidi :-)

  SvarSlett
 6. Hei tøffe Anja!
  Du er en stor inspirasjon... Det at du har en dag der du velger å gråte er noe vi alle forstår... Du er en av de sterkeste personene jeg kjenner!

  Gråt så mye du vil, bare IKKE GI OPP!!!!

  Mange klemmer fra Eva

  SvarSlett