søndag 23. oktober 2011

Det er godt å ha no fint å tenke på menst det står på som værst.Da er det klart. Den 14. januar gifter vi oss. Endelig vil jo sikkert mange si. Vi har jo vært sammen siden 1997 og tre flotte barn har vi. Men nå bestemte vi oss for at nå måtte det bli bryllup.

Det var jo egentlig dattera vår Hannah og det som hun sa som fikk oss til å tenke på at bryllup var noe vi måtte tenke på, og det er jo fint at barna også kan ta del i denne dagen. En fin dag skal det bli for oss og familie og venner.

Det er helt supert å ha et bryllup å tenke på i disse dager. Da har vi alle noe hyggelig å tenke på og noe kjempefint å glede oss til.

Nå har vi vært i sving min kjære og jeg og laget enkle invitasjoner - så nå har vi igjen å putte dem i konvolutter og sende dem avgårde. Det blir en spennende tid fremover.

De siste dagene har jeg ikke tenkt så mye på sykdomen, bortsett fra at jeg har hatt mye vondt, men medisinene begynner å virke mot smertene, og jeg begynner å bli mere våken. Håper at det går bedre framover, og at strålebehandlingen hjelper slik at jeg slipper å ta så mye smertestillende.

Neste helg er det jentetur til London, 12-årsgaven til Hannah, med egen medbragt fysioterapeut, min gode venninne som er Hannahs fadder. Det bør gå bra og bli kjempefint. Håper det er noen bra musikalbilletter å oppdrive.

3 kommentarer:

 1. Heia Anja!
  Tenker mye på deg denne tiden du går gjennom! Du er tøff og viljesterk. Håpet har du bevart og det er utrolig virksomt! Ser du skal til London neste helg. Ta deg en tur til West End Theatre og se Thriller Live:-) Magnus har hatt opptreden som MJ, men om han er der neste helg, blir kun dersom noen blir syk eller skadet.

  Jeg ønsker deg en fantastisk tur til en fantastisk by!

  Jeg tenker mye på deg og følger deg i kampen din!

  Mange varme og kjærlige hilsner fra Bodil

  SvarSlett
 2. Så deilig at du har vakre fine ting å se frem til. Både Londontur og ikke minst bryllup!! Så godt å høre:) Kjærlig Veronica

  SvarSlett
 3. Kjære, kjære Anja!
  Jeg har vært innom bloggen din og har fått et innblikk i dine dager nå i høst. Det er sterk lesning og jeg tenker at det må være en stor påkjenning for deg å være sterk og holde motet oppe blant alle undersøkelser og psykiske påkjenninger. Veldig hyggelig at du krydrer dagene med fine opplevelser med dine nærmeste! Jeg ønsker deg lykke til med behandlinger og kampen videre! Stå på !- Never ever give up!! Håper å se deg på Multi innimellom! Vi heier på deg!! Hilsen Christin R-F

  SvarSlett