søndag 7. april 2013

Det gikk jo braDa var helga over, og turen går tilbake til Lovisenberg.
Et Happy Meal, en Chicken
McWrap og en Big Tasty Bacon.

Det har vært en ok, helg og vi har kosa oss sammen allesammen. På fredag var jeg med og henta Andreas i barnehagen, det var hyggelig, og Andreas ble kjempe glad for å se meg der.


Avdelingen ligger i andre etasje, og jeg blei litt sliten av å slepe meg opp trappa, men det var godt og hyggelig å komme dit. Det var mange som syns det var hyggelig å se meg igjen.

På lørdag var vi en tur på Ski storsenter. Det var hyggelig med en liten shoppingtur igjen, for det er virkelig lenge siden sist. Jeg fikk kjøpt litt småting, og nå har jeg fått pynta stua med litt vår, for det blei litt tomt da påskepynten blei rydda bort.

Fikk kjøpt noen nye planter så nå er det koselig i vinduskarmen igjen. Til slutt så avslutta vi dagen på McDonald's. Vi skulle jo kose oss, så da gjorde vi det.

Jeg er ganske fornøyd med at formen min er så bra. Jeg har orket å gå ganske mye på egne bein denne helga, og jeg har orket å gjøre litt husarbeid. 


Pynter fra påske.
Smertene jeg fikk etter forrige kur har ikke dukket opp denne gangen, så det lover godt. Dosen med smertestillende er jo øket en del, også medrol-dosen har blitt økt ganske mye, det har sikkert mye å si for at jeg føler meg mye bedre.

Jeg er glad bare jeg slipper å ha det vondt og være kvalm. Så det ser ut til at jeg får noen gode dager nå fremover. Det har mye å si, så nå satser vi på at det fortsetter slik, og at jeg nå kan fortsette på cellegiften. Nå har jeg bare et kjempestort ønske; om at den virker.

Jeg skal være på Lovisenberg frem til onsdag, og er formen ok da, får jeg reise hjem igjen. Det skal bli godt å komme hjem, og jeg håper at formen min holder seg stabil en stund fremover.

6 kommentarer:

 1. Dette var koselig å lese! Ber om at du får gode dager :-) Klem fra Catrine

  SvarSlett
 2. Jeg også håper at cellegiften skal virke. Ønsker deg det beste!!!

  SvarSlett
 3. Så godt å lese. Krysser fingrene for deg, og sender mange varme gode tanker. :)  SvarSlett
 4. Åh, så utrolig godt å lese :)) jeg fikk energi av det og håper du får en slik type vår. Krysser fingrene.

  SvarSlett
 5. Kjære Anja!
  Du har en makeløs energi og kreativitet i ord og bilder,
  enten formen din er god eller dårlig.
  Det er stort å følge deg i nedturer og oppturer.
  Ønsker deg det beste og sender deg varme tanker.
  Klem fra Brita

  SvarSlett
 6. Kjære Anja <3
  Så hyggelig å lese at du/dere har hatt en helg fylt med positive opplevelser :-) Så håper vi alle at de gode dagene og stundene fortsetter :-)
  Klem fra Heidi <3

  SvarSlett