fredag 10. august 2012

Ute på tur

Det blei visst noen dager siden sist jeg fikk skrevet noen ord. Alle venter vel i spenning på å få høre om hvordan det går.

UT PÅ TURist i egen by.
Den siste uka har ikke vært så verst egentlig. Etter at jeg ble utskrevet denne runden, har jeg fått bukt med kvalmen, og væsken i alle kriker og kroker i kroppen ser ut til å slippe litt taket.

Pusten er bedre, kvalmen er borte, og jeg klarer å spise noenlunde normalt, det eneste som stopper meg er en litt vond hals som gjør det litt vondt å svelge.

Så status etter innleggelsen var at alle blodprøver var fine, ingen infeksjon i kroppen, CT-bildene av hodet var også fine, og det var ikke noe mere skummelt der. Så lenge jeg holder meg til en ok dose medrol (som jeg hater), ser det ut som om kroppen virker noenlunde ok.

Denne uka har jeg også hatt besøk fra Sunnmøre. Mamma min, søsteren og tantebarnet mitt har vært her. Og jammen har jeg ikke fått vært ute og lufta meg hver dag. En dag på IKEA, en dag på Norwegian Outlet. Og i går var vi ute allesammen.

Vi var nede i byen og tok turen opp til slottet. Og jammen var vi ikke heldige, for vi kom rett inn i vaktskiftet og fikk sett oppvisning a garden. Flaks. Etterpå var vi ute og spiste og kosa oss på, ja gjett 1 gang. Jo, Fridays.

Det har vært godt å komme seg ut og ha andre ting å tenke på, men i dag var jeg visst litt sliten, for jeg våkna ikke før nesten kl. 11. Så da trengte jeg vel å sove litt ekstra, da.

I dag har det vært hjemme og litt klesvask på programmet. I morgen må jeg vel ta meg en liten luftetur. På søndag skal vi ha familieselskap for Hannah. Koselig å få samla familien igjen før hverdagen begynner for fullt igjen.

Håper bare på at formen holder seg like bra frem til neste kur. Godt det er to uker fri mellom kurene. Da har man jo mulighet til å komme seg godt mellom hver runde.

2 kommentarer:

 1. Veldig godt å lese dette, Anja. Måtte de gode dagene fortsette! Riktig god helg, kos deg med familien! Hilsen Kari

  SvarSlett
 2. Dette var deilige nyheter, Anja, og vel verdt å vente på.
  Skjønner godt at du ikke har tid til å skrive, når du har hatt slik en fin uke med så mye på programmet.
  Ønsker deg og familien en god helg og gode kurfrie dager.

  Klem fra Brita

  SvarSlett