torsdag 21. oktober 2010

Legesjekk og ny runde med ny type cellegift i dag.

I dag har jeg vært på Ullevål igjen til legesjekk og så ny runde med cellegift. Denne gange blei det som jeg trodde (men håper ikke vil skje) Jeg fikk en annen type cellegift- Nå sterk dose (Taxsotere) som jeg skal få tredjehver uke. siden jeg fikk en lett reaksjon på forrige kur ville dem ikke prøve den ander (Taxsol) en gang til. Grunnen til at jeg ikke tålte den (mest sannsynlig) er at kuren er laget på nøtteolje - WHY????? Jeg trorre jo at jeg tålte nøtter jeg da, men det er vel litt tøffere å få det rett i blodet.
Så da får jeg bare stålsette meg og takle bivirkningene som (jeg håper ikke) kommer. Hater kurer med sterk dose, mest fordi det svekker benmargen min og gir meg redusert immunforsvar. Da må jeg være ekstra påpasselig og får ikke (alltid) gjøre det jeg vil. Jeg må inn på sykehue igjen etter en uke og ta en ekstra blodprøve for å se hvordan benmargen min har det (imunforsvaret).
Men jeg får tenke på at det bare er 2 kurer igjen så er jeg ferdig for en stund. Vist alt går som det skal er siste kur 2. desember -jippi.
Da får jeg en fin jul sammen med mine kjære, før operasjon (mest sannsynlig) 1. uka i januar. Grugleder meg til den dagen, men det går nok bra.

På lege kontrollen i dag målte legen svulsten min til 4 X 4 cm sånn ca, så den minker enda og har blitt mye mykere. Detter ser supert ut sa legen.
I dag var jeg i spørrehumør hos legen og spurte om mye, og han svarte så godt han kunne. Du skjønner jeg er litt i dårlig humør i dag og litt lei sa jeg. Til å være i dårlig humør og ha en "deppe dag" ser du faktisk veldig blid og glad ut allikevel sa han. Jaja, kanskje det er det som er "problemet" uansett hva som skjer er jeg like blid og møter alt med et positivt "gå på humør".
Kjenner jeg har mistet litt av den positive energien nå, men det må vel være lov en gang i blant. Det varer ikke så lenge av gangen heldigvis. Men akkurat nå tar jeg bare noen bekymringer på forhånd - mest fordi jeg følte det som et ganske stort nederlag å ikke tåle den snille kuren og jeg er bare så redd for at jeg skal få så mye ekstra med denne kuren.
En annen ting jeg også fant ut i dag er at typen svulst jeg har er hormonrelatrert og at den er av type2 - den nestmest aggresivetypen - legen er veldig fornøyd med responsen på behandlingen og sier at jeg kommer til å bli "helt frisk" igjen  :) Så fikk jeg vite litt om veien videre i behandlinge, men det orker jeg ikke forholde meg så mye til nå. Det får vi ta når den tid kommer. Nå håper jeg bare på at dagene ikke blir for ille.


En god kveld til alle dere lesere :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar