mandag 18. oktober 2010

Spennende dager - hva skjer videre?

Etter forrige kur hadde jeg en fin uke. Ikke no særlig trøtt eller sliten og heller ikke så mye kropsvondt. Jeg fikk utsatt kuren en dag pga et viktig møte. Så da skulle jeg få kuren på fredag i stede for.
Regnet med at det også skulle gå greit siden dei to første rundene gikk fint. Men denne gangen fikk jeg en liten allergisk reaksjon - ikke slik at jeg ble redd og  bekymra. Jeg fikk frysninger, ble kvalm, hostet og fikk litt trykk over brystet. Da stoppet dem kuren og jeg fikk ekstra antihistaminer. Etter en liten stund prøvde dem å starte kuren igjen, men jeg fikk samme reaksjonen etter kort tid. Så da ble kuren stoppet helt, og jeg måtte legges inn til observasjon i tilfelle jeg skulle få noen senvirkninger, men det fikk jeg heldigvis ikke.
Jeg rakk å få 1/4 av dosen - kjenner at den virker i kroppen selv om jeg ikke fikk alt. Er skikkelig trøtt og sliten og en del kroppsvondt.
Så jeg slappa av og kosa meg så godt jeg kunne på rommet mitt en fredagskveld. Jeg fikk heldigvis reise hjem dagen etter.
Er spent på hva som skjer videre med behandlingen nå. Håper jeg får fortsette på denne kuren. Dem sa noe om at dem kan gi meg flere antihistaminer og gi kuren over lengre tid (2 timer i stede for 1time).
Jeg får ikke vite mer før enn på torsdag. Da er det tid for legetime igjen. Og da blir det spennende å se hva som skjer videre.

1 kommentar:

  1. lykke til syste, kjempe gla i deg hilsen bror

    SvarSlett