søndag 31. oktober 2010

Begynte å bli bra igjen - men da måtte jeg selvfølgelig få et virus i kroppen :(

På onsdag kvelden begynte jeg å føle meg bra igjen - endelig tenkte jeg, nå skal det bli deilig å endelig få noen flotte dager og få begynne å virke igjen. Dagen etter skulle jeg inn på Ullevål for å ta blodprøver for å sjekke at blodverdiene mine ikke var for lave. Men da jeg våkna opp den dagen følte jeg meg helt elendig - orket så vidt å stå på bein. Min kjære blei med meg på sykehuset og plassert meg i en rullestol og kjørte meg dit jeg skulle. Var deilig å slippe å gå.
Fikk tatt blodprøvene mine og prøvene viste at jeg hadde litt lave verdier, men ikke alarmerende. Siden jeg var så sliten og hadde en infeksjon i kroppen på gang så fikk jeg lov til å bli over natta - så skulle dem observere og se hvordan det utviklet seg -
Jeg fikk feber på kvelden, men CRP viste at det er en virus i kroppen min. Da er det ikke helt "krise" og jeg slapp å ta no antibiotika. Feberen blei heldigvis ikke så høy og låg stabilt på rundt 38. På fredagen fikk jeg lov til å reise hjem, men jeg fikk 1 liter intravenøsveske før jeg reiste hjem. Jeg merket på kroppen at det hjalp på.

Siden jeg kom hjem har jeg blitt litt verre, feberen kommer og går. Jeg har fått kraftig hoste og føler meg ikke særlig pigg - jeg får heldigvis være hjemme og bli frisk i min egen seng.
På mandag skal jeg inn på sykehuset og ta nye blodprøver igjen. Håper da at verdiene mine har gått opp og ikke mer ned. Merker at kroppen jobber hardt med et redusert immunforsvar og at en "liten" forkjølelse aldri har sittet så hardt i kroppen før.
Denne runden med cellegift har også gått veldig hardt utover magen min så det er litt en må tåle på veien for å bli frisk.
Legen kom også innom meg når jeg var inne nå. Du er TØFF sa han til meg. Blei litt stolt av at han sa det til meg. Dem som har ansvaret for meg på sykehuset syns jeg har vært veldig uheldig og fått litt ekstra med bivirkninger. Til neste runde (som heldigvis ikke er før den 11. november) skal dem se om dem kan gi meg litt ekstra kortison. Vi satser på at neste runde blir litt mildere. Nå håper jeg bare på at jeg blir fort kvitt denne forkjølelsen/influensaen jeg har fått i kroppen.

2 kommentarer:

 1. jeg synes du er super tøff Anja ønsker deg fortsatt god bedring!! Sender deg og dine varme tanker og ønsker deg lykke til på mandag.
  Hilsen Elin

  SvarSlett
 2. Hei Anja

  Trur ikkje eg har sett deg sidan vidaregåande. Ramla innom fjesboksida di og fann lenkje til bloggen din. So utruleg kjipt at du har vorte sjuk! Det høyrest heilt frykteleg ut. Eg ynskjer deg all betring og skal krysse fingrar og tær for at den nye kuren ikkje blir like ille som den forrige.

  Må seie at eg synest du er veldig tøff som bloggar so ope om dette. Eg vil tru det er mange som anten har kreft sjølv eller som kjenner nokon (det gjeld vel dei fleste av oss) som har kreft, som set pris på at du deler av røynslene dine.

  Lukke til Anja!

  Hege, frå klassa di på UVS

  SvarSlett