tirsdag 18. september 2012

Fortsatt hjemme

Jeg holder ut hjemme, bank i bordet. Og folk finner veien til min dør, jippiii!

Pasienten er løs!
Da har det gått noen dager siden jeg fikk gifta mi, og denne gangen ser det ut til å gå bra uten at jeg havner på Ulevåll noen dager. Og godt er det.

Eneste jeg merker av kuren, er at jeg bare er veldig trøtt og sliten, men jeg klarer å henge med. Det er bare viktig å legge seg og hvile litt når man kjenner behovet melde seg.


De siste dagene har jeg også fått en del besøk. I helga var Inge-Jonny, Gunn og Madeleine innom før de dro hjem til Gursken. I går var min kjære venninne Ragnhild på besøk, siden hun er i hovedstaden på kurs.

Det er koselig med disse besøkene. Litt trist at en bor så langt fra hverandre, da blir disse besøkene så sjeldne, men veldig verdifulle når de skjer. 


Ellers blir dagene fylt med håndarbeid og endel TV-titting. Det er stille her hjemme i ukedagene. Enda stillere blir det nå når mannen skal ut i praksis. Da blir jeg helt alene hjemme.

Jeg har vært litt bortskjemt på denne måten. Jeg har en mann som er deltidsstudent, og når han er borte på skole i Halden, bytter han plass med sin mor. Er en grei ordning. Men nå etter høstferien skal mannen begynne på praksis, og da blir han borte hver dag.


Jeg klarer meg nok alene her hjemme da. Jeg får bare sørge for å ta det med ro. Jeg skal jo ikke gjøre så mye annet enn å leve, spise og sove. Og så er det jo faste ting som skjer i løpet av uka.


I dag har jeg hatt lillegutt hjemme også, han har fått en skikkelig kraftig øyekatar, håper jeg slipper unna den. Han var ikke så glad for å være hjemme fra barnehagen, men i dag måtte han.

Og i dag er det høydepunktet for meg denne uken, i dag kommer fysioterapeuten min, jeg gleder meg til hver dag hun kommer. Det er så godt å få litt god behandling på denne stive kroppen. Og så får jeg litt ekstra massasje for den stive nakken min. Det gjør godt.


Nå satser jeg på at dagene fortsetter like bra, for jeg vil ikke inn til Ullevål denne runden.

5 kommentarer:

 1. Så fantastisk flott å lese at du er i betre form denne gangen Anja. Håper det fortset slik - ta vare på deg sjølv og kos deg så godt du kan - klem:-))

  SvarSlett
 2. Godt å høre at du har fine dager hjemme nå Anja. La det fortsette slik. Det er deg vel fortjent! Du er tøff og jeg beundrer deg for din styrke! Nyt fysioterapien! Klem fra Vibeke

  SvarSlett
 3. Så glad du er hjemme!

  ♥klemmer♥

  SvarSlett
 4. Hyggelig lesning, Anja <3
  Krysser fingre for at det fortsetter sånn :-)

  Klem Heidi <3

  SvarSlett
 5. Så utrulig bra, Anja! Og så kjekt at du får gjort litt handarbeid igjen, strikking kan vere terapi for sjela:)
  Vi snakkast!
  Klem Helene

  SvarSlett