torsdag 26. juli 2012

Mere medisiner

Måtte slutte å trappe ned på medisiner, og nå skal jeg også få flere nye.


FINE GAVER fra fine unger.
Denne gangen ble ikke det lang tid på sykehuset. Jeg fikk komme hjem dagen etter, men har ikke orket å blogge før nå.

Legen kunne ikke si så mye om hva det var som feilte meg, annet enn at jeg har mye hvese-lyder på lungene og mye vann i kroppen.

Jeg ble dårligere fordi jeg trappet ned på Medrol, så både dagsformen totalt, hodepinen og kvalmen ble verre med en gang. Satte opp dosen igjen, og vipps så er jeg bedre.

Jeg skulle egentlig til legen igjen på tirsdag og cellegift igjen på onsdag, men legen ringte og utsatte Det hele til torsdag.

Jeg var veldig spent i forhold til det hele, for CT-undersøkelsen har jo dessverre vist at svulstene, spesielt i levra, har vokst en del mens jeg har vært nødt til å droppe cellegift til fordel for stråling. Så jeg var veldig spent på om legen ville fortsette å gi meg Navelbine.

I dag var endelig dagen her. Og etter samtale med legen bestemte vi at jeg skal begynne på ny cellegift i morgen. Siden det er bursdagen min i dag, skulle jeg få lov til å kose meg i dag. I morgen begynner jeg på Eribulin. Grugleder meg, men håper det skal gå uten for mange bivirkninger. I tillegg fikk jeg resept på vanndrivende, som kan hjelpe på både lunger, ledd og hode.

UTSIKT fra sykehusrom på godværsdag.
Vi snakket også litt om det å fortsette behandlingen kontra det å avslutte, men jeg blei jo litt glad da legen mente at det var verdt å fortsette, og om eg hadde sagt nei ville han oppfordret meg til å fortsette. Han kunne ikke love meg en sommer til, men han ville ikke gi meg opp heller. Og det er jo et godt tegn.

I dag har verdens beste nabo laget grillfest til meg. Laget kake og pyntet til fest. Jeg har kosa meg veldig mye. Selv om jeg var veldig sliten, så hadde jeg det veldig fint. Det er så fint at jeg har så gode og snille naboer, det betyr så utrolig mye for meg at jeg har dem og at dem virkelig bryr seg og vil at jeg skal ha det så fint som mulig. Så tusen takk. Får si slik som mamma sier: det er bare englevingene som mangler. Takk for en hyggelig ettermiddag og kveld.

I dag fikk jeg også to flotte gaver fra de to eldste barna mine. Og mamma og en skulderskadd lillesøster sang bursdagssangen til meg fra Ålesund via FaceTime. Dem er bare så søte da.

4 kommentarer:

 1. Du e tøff. Krysse fingran førr at behandlinga gir dæ lindring. klem fra Catrine

  SvarSlett
 2. Håper og tror behandlingen vil hjelpe deg, Anja ♥ fem minutter igjen av dagen din:)
  Så flott med gode naboer som hegner om deg og dine.
  Jeg vil tenke masse på deg imorgen!

  Oppmuntringsklem ♥

  SvarSlett
 3. Har deg i tankene hver dag! Var bortreist i går så gratulerer med vel overstått. Du har en styrke og pågangsmot som er helt fantastisk. Stå på. Mange gode klemmer fra oss i Stavanger.

  SvarSlett