mandag 31. januar 2011

Er veldig glad i dag :)

I dag smiler jeg fra øre til øre. Jeg reiste til sykehuset i dag på det som jeg trodde bare var en kontroll etter operasjonen. Men det var gode nyheter jeg først og fremst skulle få. Alle undersøkelser som er tatt viser ingen spor til spredning av kreften. Ingen av lymfene var det spredning til. Og det er god klaring med friskt vev rundt svulsten dem fjernet. Så det lover godt for fremtiden. Og nå kan jeg puste lettet ut, jeg har jo hatt en god følelse av at dette skulle gå riktig vei, og godt er det å endelig få beskjed. I dag blei det feiring med pizza og kake - det er vel lov det på en dag som dette :)

 Den 10. februar skal jeg inn på sykehuset igjen. Da skal jeg til onkologen og forbredelser til stråling.

Stråling må jeg ha uansett. Detter for å være sikker på at alle spor etter kreftcellene skal bli hel borte. Da blir det stråling hver dag i 5 uker. Og da er jeg endelig ferdig!

2 kommentarer:

 1. So utrulig bra Anja! FANTASTISK gode nyheite etter tunge månada m hard kamp.. Gratulerer:) Tenk, da ser du enden på behandlingstida! Håpa også det går bedre med handa di. Puhhh, no sitte ej her og smile frå øyre til øyre foran pcen:) Gla i dej:) Stor klem frå Helene

  SvarSlett
 2. Så,gledelig,kjære Anja!
  Ønsker deg alt godt når du nå skal igang med stålebehandlingen.
  Hils familien.
  Klem fra Brita

  SvarSlett