mandag 20. september 2010

Innlagt på sykehus.

På onsdag kvelden ble jeg dårlig, og på torsdag ringte jeg til sykehuset og fortalte hvordan formen min var. Dem ble bekymret for meg og jeg ble hentet i ambulanse og kjørt til sykehuset.
Jeg hadde hatt kraftige magekramper og blødninger fra magen. Det var ei stri tørn. Det ble i to dager med ganske mye smerte. Det kom seg litt etter litt. Jeg fikk ikke lovt til å spise no særlig i starten heller, så jeg fikk intravenøsvæske. Har tatt ganske mange blodprøver også så armene mine ser ikke akkurat så vakre ut.

Jeg håpet på at jeg skulle få reise hjem til helgen. Men siden immunforsvaret mitt var litt svakt, og lillegutt hjemme var forkjøla vill dem helst at jeg skulle bli. Jeg skulle jo også få undersøkt magen "sikkelig" på mandagen, så da var det like greit å bli.

På søndag var blodverdiene mine enda svakere og da ble jeg flytta over på isolat. Godt jeg hadde med meg strikke tøyet mitt. For når man er på isolat får en jo ikke lov til å gå ut av rommet sitt. Heldigvis måtte jeg bare være på isolat ett døgn. Så i dag ved lunsj tider fikk jeg lov til å gå ut av romme mitt igjen.
I ettermiddag får jeg lov til å få besøk av alle hjemme. Jeg gleder meg skikkelig, jeg har jo ikke fått sett dem siden onsdag kveld.

Natten gruer jeg meg litt til. Jeg skal ta no greier for å tømme magen helt slik at den skal undersøkes grundig i morgen. Jeg hadde jo starta denne prosessen på søndagen, men den blei avbrutt fordi jeg ble sendt på isolat, så nå er det å sette i gang igjen. Jeg hadde håpet å slippe hele undersøkelsen også siden magen min hadde blitt mye bedre, men legen insisterte på at dette var "alvorlige" greier og at slikt kunne man ikke bar la være å undersøke, jeg blei litt lei meg, men jeg skal da vel tåle dette også. Håper at jeg får lov til å reise hjem i morgen.

1 kommentar:

  1. Huff Anja, dette va fælt! Du får ha god bedring.. Tenke på dej (L) Stor klem fra Helene

    SvarSlett