mandag 30. april 2012

Hva nå?

Det er ikke lett å være tøff og si at det går bra nå lengre.

I dag ble beskjeden om at kreften har fått et stort overtak bekreftet av leger, og det har gått fra å tenke positivt om at ting skal gå bra til at situasjonen nå er alvorlig - nå sier legene at jeg er alvorlig syk og at jeg nå går inn i en tøff tid. En tøff tid for alle på alle måter.
Ikke minst kommer alle tanker og spørsmål: Hva nå? Hvor fort vil dette gå? Hvor lenge får jeg leve? Har jeg mye tid igjen?
Legene vil prøve en siste type cellegift - mest for å lindre og kanskje klare å holde sykdommen i sjakk en stund til.
For tiden er jeg på Ullevål, og jeg blir her en stund til. Jeg skal få opperert inn WAP, slik at det skal bli lettere å få gitt meg medisiner. Jeg er visst ikke så lett å stikke lengre. Jeg gruer meg litt til inngrepet, men det går nok fint.

Ellers er det ok å være her, jeg får god pleie og de som jobber her er gode, og ikke minst tar de seg god tid til å snakke og til å trøste.
I dag har jeg besøk av hele familien, det er godt å ha alle hos seg.
Jeg har heldigvis god smertelindring nå, og jeg orker å gå noen turer i gangen. Jeg håper det går like greit fremover. Det blir en tøff tid med mange tanker å forholde seg til, men en får ta en dag om gangen og håpe på at medisiner kan gi ekstra med tid og gode dager.

4 kommentarer:

 1. Jeg havnet tilfeldigvis på bloggen din. Jeg har også kreft, men er ikke i en så alvorlig situasjon som deg. Ord blir fattige. Håper du evner å se det positive i små og nære ting, leve her og nå. Ønsker deg all verdens lykke til. Håper du klarer å kjempe!!!

  SvarSlett
 2. Vap e supert å har. Alla goda tankar till dig. Hoppas den nya cg har en bra effekt på dig.<3 Stor kram till dig

  SvarSlett
 3. <3<3<3
  Man blir fattige med ord i slike sammenhenger Anja, håper med deg at cg vil hjelpe og smertene blir holdt i sjakk,har lest hele bloggen din idag og ble sterkt berørt av måten du skriver på om din situasjon, du er i mine tanker og ønsker deg alt godt <3<3<3 ann karin

  SvarSlett
 4. Det gledet meg stort å lese om deres fantastiske tur i Paris og Euro Disney. En tur som sikkert gjorde godt for dere alle og som dere kan minnes. Du er kjempetøff og superjente, tiltross for at
  det går i berg og dalbane. Håper den nye cellegiften vil være god for deg, og ønsker deg alt godt.
  Klem og hilsen fra Brita

  SvarSlett