torsdag 26. januar 2012

Andre runde snart ferdig.

No er jeg snart ferdig med 2. runde med cellegiften.
Denne gangen har jeg tålt den mye bedre og jeg har no dei siste dagene økt dosen til full dose igjen. Matlysten er grei og jeg klarer å gjøre litt husarbeid, men blir fort sliten.

Til uka så får jeg hjelp til å vaske hus
Det er jo greit å få litt hjelp til dette når en ikke klarer så mye selv. Så hver mandag kommer det noen å vaske her hjemme hos oss. Så da får jeg sette familien i sving med rydding slik at det blir lett for den som skal vaske her å få vaska.

Den sistetiden har det vært mye sjukdom i heimen
Men heldigvis har jeg så langt sluppet unna. Og jeg håper inderlig at jeg slipper å bli syk. Kanskje er jeg så heldig å slippe unna.

Jeg er veldig spent 
Spesielt i tiden fremover. Det er så spennende å få vite hvor godt cellegiften har virket, jeg føler jeg meg ikke sykere og formen min er ok for det meste så da må det vel være et godt tegn på at det har skjedd noe. Jeg har også hatt det ganske greit psykisk også nå og det er godt. Godt å slippe å ha det vondt i hjertet og i tankene.

Jeg gleder meg over hvert lille fremskrit.
Jeg går jevnlig til fysio med armen min og den bli litt bedre for hver uke som går og jeg klare litt mere for hver uke som går, men fremskrittene er ikke store, så det gjelder å ha tålmodighet og ikke sette seg for høye mål. Og det viktigste er jo at jeg bruker armen til det jeg klarer å bruke den til.

Vår og Paris
Vi har valgt å bruke pengene vi fikk til bryllupet vårt til å dra til Paris. Vi gleder oss veldig alle man og ser frem til vår og tur til Paris. Vi skal til EuroDisney og kanskje blir det tid nok til å oppleve Parisby og Eifeltårnet. Vi gleder oss i allefall allemann. Og det er godt å vite at vi ikke skal reise alen og at vi skal reise sammen med et godt og trygt reisefølge. Godt å vite at en har flere voksne rundt seg.

4 kommentarer:

 1. Det er så godt å lese dette. Godt at du har det bedre og jeg gleder meg med dere med giftermålet og at dere kan se frem til en herlig tur til Paris. Det er en fantastisk by. Klem fra Catrine

  SvarSlett
 2. Det var godt å lese dette. Det er bra at du føler det så bra som du skriver. Du får ta små skritt om gangen, bare det at du er "oppegående" er jo flott.
  Ønsker dere en riktig god tur til Paris og EuroDisney. Paris er jo en flott by. Dere må prøve å få med dere Versailles, helt fantastisk.

  Hilsner fra Kari og Eilly

  SvarSlett
 3. Så fint å høre!Så optimistisk! Det er så mange som har influensalignende symptomer for tiden. I går og i dag har jeg ringt mange foresattte for å si at barna må hjem fra skolen. Jeg har også vært syk (noe jeg svært sjelden er). Hannah er vel frisk igjen nå. Hils masse!Og si at jeg gleder meg til hun kommer i februar!
  Hilsen Unni

  SvarSlett
 4. Kos dere masse, Paris er en fantastisk by :)Disneyland Paris(som det nå heter- og ikke EuroDisney)er en utrolig opplevelse for liten og for stor, så det er noe å se frem til :)

  SvarSlett