mandag 16. januar 2012

Din dag

Jeg kan ikke huske å ha opplevd Anja så positiv og sterk.

En dag i eventyret. Ut av den truende hverdagen. Med alle sine kjære rundt seg. Mange som aldri har besøkt oss i Prinsdal. Anja har strålt, stått strakt, gått rundt og nydt sitt bryllup i lange drag. Med mange kilo over skuldrene.

Giftemålet har vært en opptur for Anja. En drøy uke uten cellegift, et fåtall medisiner, ikke tid til tanker om sykdom og usikre utsikter.

Det ble en dag som ikke kan overgås, men den har gitt minner, ny nærhet til den store familien, mange inntrykk å fordøye, taler og hilsener fra nære og også noen overraskende.

Vi sitter tilbake med en pakke som bør kunne gi nytt livsmot i de gode og onde dagene. De får en prøvelse å bestå den første uka, på cellegift for nye to uker samtidig som den nybakte ektemann er borte to halve uker på høgskolen.

Nå er alle taler, gaver og gode tanker mottatt og, det som kan, sortert. Minnene skal ordnes i lyd og bilde, og de som har gitt penger i gave skal vite de brukes til å skape minner, opplevelser for familien som må leve med engstelsen for en mamma som ikke har særlig utsikter til å bli frisk. Penger som blir brukt til å kjøpe de gode minnene alle fem skal leve videre med så lenge vi lever. Det er nok til å oppfylle drømmer. Mer enn nok.

Sender samtidig ut en foreløpig takk for de fine gavene og veloverveide gavekortene. Nå gleder vi oss til å jobbe med takkekortene.

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med den store dagen!

  SvarSlett
 2. Hurra for de to! Tusen takk for ein herleg festdag i lag med dykk. Nyt gledesrusen og så snakkast me plutseleg.

  SvarSlett
 3. Mange gratulasjoner med den store dagen! Så flotte dere er, vakkert bilde.

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Tusen takk for ein flotte dag, det er tydelig at dokke har mange som bryr seg. Mykje latter og tårer om kvarandre, dokke var fantastisk rørande, flotte og sjarmerande alle fem(L). Anja, du er berre heilskjønn! Og Jon Arne - det er berre å legge inn bestilling på lime-cheesecake - ho kan både spisast borte eller leverast på døra;-) Vi talast! Stor klem frå Helene

  SvarSlett
 5. Nydelig brudepar!Vi gratulerer og ønsker dere alt godt!

  Hilsen Svein og Unni

  SvarSlett
 6. Flott brudepar og en nydelig brud!!
  Unner dere den store gleden over en flott, minnerik dag! Gratulerer og ønsker dere alt godt. Hilsen Brita

  SvarSlett