onsdag 7. desember 2011

Dagene på Ullevål er snart over; rehabilitering neste

Nå går jeg inn i mitt siste døgn her på Ullevål. Er vel lov å være lei nå, jeg her jo tross alt vært her siden 15. november, og det begynner å bli en god stund.

Heldigvis begynner formen å bli mye bedre også, men fortsatt er det et godt stykke igjen før jeg kan si at jeg føler meg såpass ok at jeg skal klare hverdagen helt normalt. Derfor skal jeg ikke reise rett hjem, men jeg har fått plass på  rehabilitering.

Jeg skal til et sted som heter «Godthaab» - det ligger i Bærum. Jeg syns det virker ok å mellomlande der, slik at jeg er helt trygg på å klare meg selv når jeg skal være hjemme.

Der har de all ekspertise på plass også. Etter operasjonen har jeg fått lymfeødem i armen og det er ganske plagsomt. Armen min er tjukk og tung, men forhåpentligvis er dette også noe som vil gå over. Så det er bare å ta tiden til hjelp.

I dag har jeg vært på en liten røntkenundersøkelse på grunn av noen smerter i skulderen, men jeg har ikke hørt noe enda, så da er vel alt ok.

I dag har jeg også vært en tur til tannlegen. Det var noe jeg måtte i gjennom for at jeg skal kunne begynne på en ny medisin. Da må tennene være helt i orden. Så i morgen skal jeg få min første dose. Det er i form av sprøyte, og det er en medesin som skal styrke skjelettet mitt og gjøre det mindre utsatt for anngrep.

Så nå går jeg på tre ulike medisiner som skal holde kreften i sjakk og hindre den i å utvikle seg videre. Da håper vi på at det hjelper og at utviklingen av kreften i min kropp ikke skjer raskt, men heller går i dvale. Vi krysser alle fingre.

3 kommentarer:

 1. Æ krysser alt æ har kjære søster. Kjempe gla i dæ, stooooor klemm fra din bror som ber for dæ ver kveld...

  SvarSlett
 2. Vi krysser alle fingre og tær for deg, Anja <3
  Klem fra Heidi & co.

  SvarSlett
 3. So bra at det går framover med dej Anja. Ej også kryssar alt ej har av fingrar og tær, og tenkjer på dej og familia. Klem frå Helene

  SvarSlett