torsdag 22. desember 2011

Et siste lite håp

I dag har det vært en tung start på dagen. Alle medisinene jeg fikk i går for å slappe av og sove på hang lenge igjen i kroppen, og det var vanskelig å komme i gang med dagen. Men jeg kom jo meg i gang til slutt.

I dag har ikke dagen vært slett så tung som de siste dagene og jeg håper så inderlig at jeg skal få noen fine dager fremnover nå sammen men med mine kjære. Og ikke minst i tiden frem til bryllupet.

I ettermiddag har jeg hatt en lengre samtale med legen min, og sammen med han ble jeg enig om at jeg skal starte oppe ny behandling med cellegift i dag. Dette er cellegift i tablettform som jeg skal ta hver dag i to uker, og så en uke uten. Det er et håp om at dette er en cellegift som virker, og at kreftcellene i kroppen min endelig skal møte litt motstand igjen. Er jeg heldig, virker dette, og jeg kan får lov til å leve en godt stund til.

En stund tenkte jeg på at jeg ikke ville ha behandling i det hele tatt, og bare bli ferdig med det. Men selvfølgelig vil jeg leve så lenge jeg kan. Nå bare håper jeg på at dette endelig skal gå veien. Så nå krysser vi alt.

I tillegg skal jeg også få en medisin som skal styrke skjelettet mitt, den skal jeg begynne på i morgen. Tanken på bivirkninger er litt skummelt, men jeg skal vel tåle det også. Blir det for ille, kan jeg få lavere dose. Nå håper jeg bare på at dette går veien, og at jeg skal klare å slappe av og nyte dagene.

7 kommentarer:

 1. Vi krysser alt vi har for deg! <3<3
  Håper du og dine kjære får en fin jul sammen !!!

  SvarSlett
 2. Hei,vi sender deg/dere noen varme solstråler fra Spania!!!Ønsker at dere får noen rolige og fine dager sammen i jula og at du tåler den nye behandlingen godt. Hilsen Svein og Unni

  SvarSlett
 3. Lykke til med ny behandling! Håper du får noen gode stunder sammen med familien din i jula og fremover!! Klem, Christin

  SvarSlett
 4. Lykke til og stå på! Tenk på hva du har hjemme som venter på deg. Du har så mye å ta vare på. Det er en forferdelig tøff tid som sikkert tar forferdelig mye krefter, men dette klarere dere sammen! Mange juleklemmer fra oss i Stavanger. Vi tenker på dere hele tiden!

  SvarSlett
 5. Kjære, modige Anja
  Jeg kan ikke forestille meg hva du går gjennom, men jeg beundrer ditt mot og din livsvilje! Tenker på deg og håper du får noen gode juledager sammen med mann og barn.

  Klem fra Hege

  SvarSlett
 6. Det er så godt å lese at du fortsatt klarer å holde motet oppe. Det viktigste er å ta en dag av gangen og prøve å se noe positivt i det dagen bringer. Ønsker så inderlig at du får en god tid sammen med dine kjære i julen og at dere får skape gode minner sammen. Har deg med i mine bønner. Klem fra Catrine <3

  SvarSlett
 7. Kjære Anja
  Du har en helt unik evne til å lete etter og fokusere på de positive ting i en ellers vanskelig hverdag. Din styrke og pågangsmot er beundringsverdig. Jeg håper du får mange gode dager fremover sammen med familien din.
  Klem
  Hilde Våge

  SvarSlett