tirsdag 25. desember 2012

«Når nettene blir lange»

Det har blitt noen seine kvelder nå, men det har bare vært koselig. 
– Men maten blei god

Vi har fått ordnet stua til jul. Juletreet har unga pynta, og nissene har fått sin plass rundt om i stua. Lysene er på plass og det er koselig når lysene brenner. 

Vi hadde en flott julekveld. Julemiddagen blei perfekt. Ja, alt var slik som vi ville ha det. Vi hadde pinnekjøtt og ribbe, og pølser og mørr. Vi laget kålrotmos og saus. Det eneste vi ikke fiksa selv var surkålen. Der juksa vi litt. Vi skyldte på at vi ikke hadde plater nok på komfyren. Vi får kanskje prøve på det neste år. 

Men maten blei god, og vi kosa oss veldig. Alt var helt perfekt, bortsett fra at minstemann mista glasset sitt på tallerken så den knuste og duken blei våt, og at jeg nesten spydde opp hele julemiddagen. Sånn kan det gå. 

Søstrene sisters iPysj og iPad.
Unga gleda seg veldig til å åpne pakker, og det var tre fornøyde unger som etter et par timer med pakkeåpning var glade for det de hadde fått. Far hadde vært sjefen for pakkeinnkjøpet i år, og det var ikke få pakker som låg under treet.

I år var det ekstra hyggelig hos oss. Søstera min har feiret jul sammen med oss. Det har vært veldig hyggelig og til stor hjelp. Det har vært greit å ha et par ekstra hender. Det er bare så synd at slike dager går så alt for fort. 

I dag var det greit å ha middagen klar. Vi hadde nok igjen fra maten i går, og det var bare å skrelle noen poteter. Og her i huset har vi en tradisjon med at første juledag er «pysjdag», så i dag går vi rundt i pysjen alle sammen. Koselig det syns jeg, for vi skal jo ingen steder, og ikke kommer det folk på besøk heller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar