lørdag 2. april 2011

Sånn går dagene...... bedre og bedre.

Nå er det en lang stund siden sist jeg har skrevet et innlegg her inne og faktisk ganske lenge siden jeg har sjekket bloggen min også. Fikk litt sjokk når jeg såg det var over 300 000 treff! (Sikert no galt med det telleverket).
Takk skal dere ha alle sammen - det har vært mange av dere som har sendt meg mange varme tanker og kryssa fingrene for meg at dette skulle gå bra - og det har det jo gjort også.

Nå er det siste innspurten av strålingen som gjenstår. Det er bare 3 ganger igjen! Og jeg er ferdig med 23!
Takk og pris for det. Jeg begynner å bli temmelig lei av turene til Ullevål, men nå er det hele snart over! Den siste tiden har jeg vært litt nede på grunn av alt stresset - men har kommet meg dit hver dag.
Jeg har ikke hatt så mange plager på grunn av strålingen, men jeg har vært mye trøtt, og ikke hatt så mye energi. Merker at den kommer tilbake litt etter litt og at jeg orker mer og mer.

Jeg har allerede begynt å glede meg til å jobbe igjen. Skal begynne å jobbe uka etter jeg er ferdig mesd strålingen - ikke 100 % men tar det rolig i starten. Jeg blir 100 % friskmeldt fra 1. mai, men skal ikke jobbe mer enn 50 % fordi jeg har så mye ferie å ta igjen - så det er greit med en rolig start frem til sommeren. Så til høsten er det fullt kjør igjen (fra 1. august).Og det er godt å være frisk igjen!

Når strålingen er over skal jeg ikke på Ullevål igjen før om 4 måneder på kontroll. Så nå går jeg bare på hormontablettene mine. Er heldigvis ikke kvalm av dem mer nå, men hetetoktene har jeg hver dag. Til tider er dem veldig plagsome. Litt rart å tenke på at jeg ien alder på 35 år er kommet i "overgangsaldren" på grunn av disse tablettene - men om 5 år er jeg ferdig med dem og forhåpentligvis "overgangsalderen" også. Godt at jeg har fått mine 3 barn :)  Ellers har jeg bestemt meg for rekonstruksjo av brystet og har satt meg opp på venteliste for operasjon. Heldigvis er det en godt stund til enda.

Nå skal jeg nyte våren fremover og feire at nå er jeg endelig ferdig!

1 kommentar:

 1. Godt kjempet, Anja. Du er tøff.
  Gledelig å lese at du er ferdig med slitet og
  friskmeldt fra 1.mai. Det var en flott start på
  våren.
  Alt godt fra Brita!

  SvarSlett