tirsdag 10. januar 2012

Første cellegiftkur unnagjort - godt med pause.

Da har vi lagt bak oss 2011 og gått inn i et nytt år. Det er jo lov å håpe på at dette året vil bringe med seg gode nyheter. 

Nå har jeg vært gjennom den første runden med cellegift. Det har gått greit på et vis og jeg har kommet meg gjennom kuren, men det har vært noen tøffe tak. Det er ikke greit å få i seg 5 store tabletter hver dag morgen og kveld i to hele uker.

Dosen er rimelig kraftig og kroppen min begynte å reagere på den med kvalme og jeg mista mat lysten helt, men det gikk litt greiere når jeg gikk litt ned på dosen og gikk ned til 4 tabletter.

Nå har jeg friuken min, og skal også ha et par ekstra fridager på grunn av bryllupet, det er godt å være i god form til den store dagen. Jeg gleder meg veldig, og det har vært greit å ha noe å holde på med for å få tankene over på andre ting.

Jeg sliter mye med psyken for tiden og det er ikke alltid like lett å takle hverdagene. Men jeg får god hjelp på Ullevål til å finne ut av hvordan jeg skal takle dette på en best mulig måte. Jeg går på medesiner og de hjelper mye på slik at jeg skal klare hverdagen uten at den skal bli alt for tung.

Ellers begynner ting å falle på plass i forhold til hjelp utenfra. Det er greit å vite at det er noen der som kan stille opp når en trenger litt ekstra hjelp.

3 kommentarer:

 1. Æ Ønske dæ alt godt. Vet jo kor lenge du og Jon har tenkt på dette giftemålet, så det e ekstra artig at det no e like rundt hjørnet. Godt at tinge e i boks og at du kan slappe av frem tel den store dagen. Si ifra om det e nokka. Lykke til. Klem fra Catrine

  SvarSlett
 2. Godt å høre at du er i full sving med byllupsforberedelser. Alle gode ønsker til deg, Anja,og din Jon Arne på deres store dag,klemmer fra Brita.

  SvarSlett
 3. Da ønsker jeg dere lykke til med dagen i morgen den 14. januar og håper dere får en fin dag!

  Hilsen fra Ingunn

  SvarSlett